Realizare Web design Suceava, creare site web Suceava

Realizare Web design Suceava, creare site web SuceavaRealizare Web design Suceava

Absolut Web Expert este o firma de webdesign ce ofera o gama larga de servicii web atat companiilor cat si persoanelor fizice din Suceava. Poti alege servicii profesionale in Suceava, la preturi foarte avantajoase precum:

- creare site web Suceava
- realizare site de prezentare Suceava
- creare magazin online Suceava / realizare magazin online Suceava
- administrare site Suceava
- servicii webdesign Suceava
- promovare site Suceava
- diverse aplicatii web Suceava

 

Vedeti si articolul Realizare site Suceava pentru avocati .
Esti din Suceava si doresti realizarea unui magazin online? Nimic mai simplu.
Contacteaza-ne pentru a iti oferi toate detaliile si cele mai bune preturi pentru crearea unui site in Suceava. Indiferent ca alegi creare site Suceava, creare magazin online Suceava, administrare site Suceava sau promovare site Suceava, cu noi vei fi multumit de rezultat pentru ca punem accent semnificativ pe calitatea serviciilor pe care le oferim. In plus, iti oferim suport si consultanta gratuita pe toata perioada colaborarii si nu numai. La crearea unui site pentru firmele din Suceava beneficiezi acum de multiple avantaje cu scopul de a multumi orice client. Absolut Web Exper se dedica in totalitate serviciilor pe care le ofera, de aceea iti acordam posibilitatea de a crea un site ieftin in Suceava, insa la o calitate ireprosabila. Apelati cu incredere la noi pentru servicii de webdesign in Suceava. Echipa noastra va sta la dispozitie pentru informatii suplimentare cu privire la creare site Suceava, servicii webdesign Suceava, realizarea magazin online Suceava, administrare site Suceava, promovare site Suceava. Vedeti si alticolul Optimizare SEO Suceava

27 sfaturi de cercetare bazate pe cercetare Web Design: Cum proiectezi un site web functional

Chiar și după 1000 de proiecte web reușite, este dificil pentru noi să știm ce va funcționa cel mai bine.

Acest articol are 27 de sfaturi de web design pentru a obține mai multă valoare de la fiecare vizitator. Cele mai multe dintre aceste sfaturi sunt susținute de cercetare. Acestea sunt pentru designeri începători și profesioniști avansați în UX, pentru întreprinderi mici și întreprinderi mari.

Iată cele mai bune sfaturi, idei și inspirații pentru proiectarea unui site web eficient. Un site care arată frumos, convertește vizitatorii și primește mai multă valoare din fiecare dintre aceste vizite greu câștigate.

Cele două studii cele mai importante citate aici sunt la sfârșit. Dacă ești nerăbdător, săriți!

Aspectul structural al site-ului

Site-urile web sunt două lucruri: containerele și conținutul. Containerul are două lucruri: structura și stilul. Să începem cu prima. Aceste sfaturi se referă la structura și aspectul paginilor.

1. Folosiți o ierarhie vizuală

Fiecare pagină are o ierarhie vizuală. Dacă nu sunteți familiarizat cu acest concept, iată definiția noastră:

Ierarhia vizuală se referă la dispunerea, mărimea, culoarea și contrastul elementelor vizuale. Aceasta determină proeminența lor relativă și ordinea în care sunt văzute de ochiul uman.

Designerii web folosesc ierarhia vizuală pentru a ghida mai întâi atenția vizitatorilor asupra elementelor importante. Amplasarea site-ului include poziția (mare sau mică pe pagină), dimensiuni (mari sau mici), vizual (video, imagini, pictograme) și contrast (culoare și spațiu alb).

 Combinarea aspectelor multiplică efectul acestora. Toată lumea va vedea un videoclip mare, ridicat pe pagină. Puțini oameni vor vedea textul cu contrast scăzut înconjurat de imagini.

Ierarhia vizuală este motivul pentru care ochii tăi urmează o anumită cale pe fiecare pagină pe care o vizitezi pe internet. Atunci când este folosit în mod deliberat, el ghidează atenția vizitatorului printr-o serie de mesaje, spre un apel la acțiune. Vedeti si articolul Realizare site-uri Timisoara

2. Folosiți un titlu descriptiv, cu precizie frază cheie, pe pagina de pornire

Titlul din partea de sus a paginii principale (și fiecare pagină) este descriptiv sau nu. Dacă nu, vizitatorul ar putea să nu poată răspunde la prima întrebare: "Sunt eu în locul potrivit?"

Este, de asemenea, o oportunitate de a utiliza o cheie cheie cheie și de a indica relevanța. Dar mulți comercianți scriu ceva înșelător sau vag. Dar clar este mai bine decât inteligent.

Mai degrabă decât să scrie un titlu fantezist, dar vag, scrie ceva descriptiv. Asigurați-vă că explicați ce face compania în sus pe pagină, deasupra ori. 

Stai, pliul este încă un lucru?

Da, este un pliu. Pentru fiecare vizită pe fiecare ecran, există o zonă vizibilă. În partea de jos este faimosul ori. Pentru a vedea ceva sub această linie, acel vizitator trebuie să deruleze.

De ce și dacă acest lucru contează în designul web este un subiect foarte dezbătut. Iată două dintre cele mai bune argumente: " Nu există nici un fel! "Vs" Încă nu contează . "

Desigur, există mii de dimensiuni ale ecranului, variind de la mic la mare. Acest site a fost vizualizat pe 958 de ecrane diferite în ultima lună. Deci, unii designeri spun că foldul nu mai este relevant.

 Dar aici este linia de jos (a lua it?) Există încă o pliu pentru fiecare vizită și încă o medie ori pentru toate vizitele. Unelte precum Hotjar arată în mod clar ca o linie în căldura scroll, pentru desktop / laptop, mobil și tabletă.

 Deci, da, este un pliu și contează ce puneți deasupra și dedesubt. Un studiu a arătat că vizitatorii petrec 80% din timpul lor deasupra ori.

 Așa că puneți propunerea dvs. de valoare, versiunea de 8 cuvinte a ceea ce faceți, înaltă pe pagină, deasupra ori. Vedeti si articolul Optimizare SEO Timisoara

3. Dar nu puneți toate apelurile la acțiune în partea de sus

Vizitatorii ar putea petrece mai mult timp acolo, dar asta nu înseamnă că sunt gata să ia măsuri. O mulțime de persuasiune se întâmplă mai departe în jos pe pagină.

Atunci când Chartbeat a analizat 25 de milioane de vizite, au descoperit că cel mai mare angajament se întâmplă sub limită . Conținutul din partea de sus poate fi vizibil, nu va fi neapărat locul cel mai eficient pentru a pune apelurile la acțiune.

 O avertizare cu privire la acest studiu frecvent citat: Chartbeat este folosit în principal de site-urile de știri , care sunt foarte diferite de site-urile de marketing. Nimeni nu face mult deasupra ori pe un site de știri! Sfaturi de design normale nu se aplică.

Asigurați-vă că puneți apeluri la acțiune mai departe în jos, în orice loc unde interesul este probabil să fie ridicat. Vedeti si articolul Realizare site-uri Cluj

4. Faceți o pagină înaltă. Răspundeți la toate întrebările vizitatorilor dvs.

Mai mulți pixeli înseamnă mai mult spațiu pentru a răspunde la întrebări, a adresa obiecții și a adăuga dovezi de susținere. În cazul în care vizitatorul nu găsește un răspuns la o întrebare importantă, acesta poate pur și simplu să păstreze pagina în jos. Odată ce sunt mulțumiți, vor înceta să citească.

Cele mai eficiente pagini de vânzări simulează conversațiile de vânzări.

N-ai fi tăiat pe cineva în timpul unei întâlniri de vânzări și nu vei mai răspunde la întrebările lor, nu-i așa? Aceasta este o scurtă pagină; nu mai răspunde la întrebări.

Iată locul în care se află studiul celebru de la Crazy Egg . Ei au intervievat publicul, au descoperit întrebările și preocupările lor de vârf și au construit o pagină înaltă care abordează totul.

Pagina a fost de 20 de ori mai lungă. Rata de conversie a crescut cu 30%.


   Defilarea este o continuare. Click-ul este o decizie "  - Josh Porter,Rocket Insights

5. Arată un singur lucru la un moment dat

"Îmi plac modelele curate și moderne". Asta ne spun majoritatea clienților noștri când începem proiecte de web design. Ele se referă adesea la site-ul Apple ca exemplu.

Vizitatorii nu le plac dezordinea. Ne place spațiul alb. Cu alte cuvinte, ne place complexitatea vizuală scăzută.

În 2012, Google a început să descopere ce tipuri de site-uri sunt văzute ca fiind frumoase pentru vizitatori. Este un studiu despre simplitate, cu un nume foarte complicat: Rolul complexității vizuale și al prototipului în ceea ce privește prima impresie a site-urilor Web: Lucrul în vederea înțelegerii judecăților estetice.

Ei au aflat că desenele mai complexe sunt mai puțin susceptibile de a fi percepute ca fiind frumoase.

 Aceasta explică tendința spre machete cu o singură coloană și pagini înalte. Design-urile cu mai multe coloane (navigarea din stânga, zona de conținut, feroviarul drept) sunt mai complexe, cu mai multe elemente vizuale în câmpul vizual al vizitatorilor.

Așa că tăiați dezordinea. Alegeți unul dintre cele două elemente de focalizare la fiecare adâncime de defilare. Vedeti si articolul Recenzii si Optimizare SEO Cluj

6. Acceptați planurile standard

Același studiu efectuat de Google a constatat că "o mare prototypicitate" se corelează și cu frumusețea percepută. Cu alte cuvinte, ciudat, de obicei, nu este destul. Un site web care urmează standardele este mai probabil să fie iubit.

Locațiile considerate cele mai frumoase au atât prototypicitate ridicată, cât și complexitate vizuală scăzută. Sunt atât simple, cât și curate.

 

Gândiți-vă la acest lucru, este bine să vă diferențiați marca, dar aspectul nu este locul unde să faceți acest lucru. Fii diferit în ceea ce spui. Dar fiți tipici în CUM se utilizează site-ul dvs.

Unele mașini arată uluitoare. Sunt diferite. Ei sunt frumosi. Dar au încă uși pe laturi, roți de pe fund și faruri din față.

Dar ce e standard? Conform propriilor noastre cercetări , acestea sunt elementele standard pentru un site web:

Site-ul "standard" cu prototipuri ridicate include următoarele:

 • Logo în partea stângă sus
 • Navigare orizontală în antet
 • Bara de căutare din partea de sus
 • Icoane sociale în partea de jos
 • Design mobil receptiv

7. Feriți-vă de "coboara jos"

Site-urile de marketing moderne, în special paginile de vânzări, sunt construite cu blocuri de pagină. Acestea sunt rânduri de conținut, adesea cu o imagine pe o parte și text pe cealaltă, curgând în jos într-o singură coloană.

 Iată anatomia unei pagini de servicii tipice pe un site de generație plumb .

După cum arată diagrama, subsolul are o culoare de fundal mai închisă. Atât de multe site-uri fac acest lucru, încât vizitatorii se așteaptă acum că o trecere la un fundal mai întunecat înseamnă partea de jos a paginii.

Dar dacă designul are un blocaj de pagină cu fundal închis, vizitatorul ar putea crede că a lovit fundul și a oprit defilarea. Este un ¨coboara jos¨.

 

Notă: Dezbatem cu designerii mei despre acest lucru. Kurt Cruse , directorul nostru de creație, face un punct excelent. Modificările culorii de fundal reprezintă o modalitate excelentă de a permite vizitatorilor să știe că tipul de conținut se schimbă. Te aud, Kurt!

Trebuie doar să fii deliberat când selectezi culorile de fundal pentru blocurile de pagină. Pentru a fi în siguranță, alegeți doar variante ușoare sau pur și simplu utilizați întotdeauna alb sau gri deschis. Apoi treceți la gri închis sau negru în subsol.

8. Evitați carusele și glisoarele rotative

Au fost populare de ani de zile și clienții le iubesc. Dar există o problemă cu prezentarea de pe pagina principală: vizitatorii pot vedea doar primul diapozitiv.

Au fost multe studii care ajung la aceeași concluzie. Mesajele din diapozitivele ulterioare sunt mai puțin probabil să fie văzute și este puțin probabil să faceți clic pe apelurile la acțiune. Uită-te la ratele de clicuri pentru diapozitivele de pe un site universitar.

Ele pot fi populare deoarece sunt ușor de aprobat. Diferitele părți interesate din diferite departamente au toate câte un pixel deasupra ori. Sunt bune pentru politica internă, nu pentru vizitatori.

Slideshow-urile de pe pagina principală sunt bune pentru a împiedica oamenii să se înjunghie între ei în sălile de conferințe.

Deci, ce să faceți în schimb?

 • Stivuzați diapozitivele , astfel încât vizitatorul să poată vedea fiecare prin derularea paginii. Ei vor deveni dintr-o dată mult mai vizibili.
 • Folosiți o imagine recomandată , folosind cel mai puternic unghi drept erou. Dă-i un apel bun la acțiune!

9. Evitați săgețile și acordeonul

Iată un alt mod de a face lucrurile să se ascundă: evitați filele și casetele extensibile de conținut.

Știind că până la 76% dintre vizitatorii site-ului sunt scanați , puteți face conținutul dvs. mai vizibil pentru aceștia păstrându-i totul expus, fără a fi nevoie să faceți clic pentru a dezvălui ceva.

Dacă ar fi eficiente filele și acordeonurile extensibile, probabil că le veți vedea pe Amazon.

Rețineți că deplasarea este mai rapidă și mai ușoară decât clicul. Dacă vizitatorii trebuie să vizeze și să facă clic pe fila sau pentru a putea vizualiza ceva, este mai puțin probabil să o vadă.

Imagini

Să mergem la vizuale. Aceste sfaturi sunt specifice imaginilor de pe paginile web.

10. Folosiți fotografiile oamenilor

Fețele sunt imaginile puternice. Din momentul în care ne-am născut, ne privim la fețe mai mult . Puterea magnetică a imaginilor oamenilor este foarte utilă în designul web.

Nu numai fețele atrag atenția, ci corelează cu convertirea. Studiul de caz celebru de la Basecamp a arătat o creștere ridicată a rezultatelor atunci când fețele și mărturiile au fost combinate pe o pagină de vânzări.

 

Asigurați-vă că site-ul dvs. nu arată ca o "navă spațială abandonată" fără un suflet aflat la bord.

Am vorbit cu mii de companii despre marketingul lor de-a lungul anilor și am observat un model. Companiile mari încearcă mereu să pară mici, iar companiile mici încearcă să arate mari. Ciudat, nu?

Într-adevăr, fiecare companie ar trebui doar să încerce să fie mai personală, mai umană.

 

11. Dar evitați fotografiile stocurilor de oameni

Există un timp și un loc pentru fotografiile de stoc, dar aș evita fotografiile stocurilor de oameni ca ciuma. Ei nu se simt niciodată autentici, prin urmare nu construiesc încredere.

Companiile sunt tentate de fotografiile de stoc deoarece calitatea producției este ridicată. Dar vizitatorii dvs. vă îngrijesc mai mult despre realitate. Ei ar prefera să vadă oameni adevărați care lucrează de fapt la companie.

Autenticitatea este mai importantă decât poloneza.

Cercetarea susține acest lucru. Un studiu realizat de NN Group a constatat că vizitatorii regulează fotografiile de oameni și imaginile "de umplere", dar de fapt se uită la imaginile oamenilor reali.

 

Asadar, fii tu insuti, arata-ti echipa si foloseste poze ale unor oameni reali, chiar daca sunt perfect lustruiti.

12. Folosiți fețele ca repere vizuale

Imaginile oamenilor vă oferă o ocazie deosebită de a ghida atenția vizitatorilor. Celebrul fenomen "arăți unde arăți".

Când cercetătorul James Breeze a arătat desene sau modele pentru 106 de persoane , el a demonstrat puterea unor fețe bine poziționate. Ei au puterea de a îndrepta atenția vizitatorilor către alte elemente.

Acesta este studiul faimos cu fața copilului. Când copilul se uită la cameră, vizitatorii se uită la copil. Când copilul se uită la titlu, vizitatorii se uită la titlu.

 

Prietenul meu Oli Gardner este obosit de acest exemplu cu copilul (îmi pare rău, Oli!). Dacă cineva știe de alte cercetări sau exemple bune, vă rog să-mi spuneți în comentariile!

Utilizați o linie de vizibilitate în imaginea feței ca un indiciu direcțional care să ghideze atenția vizitatorilor asupra declarațiilor de beneficii sau a apelurilor la acțiune.

13. Utilizați săgețile ca vizual Cues

Persoanele pot îndruma atenția, dar nu sunt singura modalitate de a controla ochii vizitatorilor. Scafele mici desenate manual pot fi chiar mai eficiente.

În acest studiu de urmărire a ochilor, CXL a constatat că o săgeată simplă era chiar mai puternică pentru a atrage vizitatorii să privească un element de pagină.

 

 

Dacă doriți ca vizitatorii dvs. să privească ceva, indicați-o cu o săgeată. Nu sunt sigur dacă acest sfat este ridicol de evident sau profund insightful.

14. Utilizați culoarea pentru a ghida atenția vizitatorilor asupra apelurilor la acțiune

Culorile au conotații emoționale (roșul este urgent, albastrul este calm) și fac parte din standardele de marcă. Dar ele sunt, de asemenea, oportunități de a trage ochii vizitatorilor spre butoane și CTA-uri.

Un studiu realizat de Eyequant cu privire la culoarea butonului confirmă puterea contrastului de culoare și luminanță pentru a atrage atenția.

 

Dar studiul arată că butoanele colorate nu sunt întotdeauna eficiente. Dacă doriți ca butonul dvs. să fie vizibil mai vizibil:

 • Contrast culoarea butonului cu fundalul
 • Contrast culoarea butonului și textul butonului
 • Contrastează culoarea butonului cu elementele din apropiere de pe pagină (sau lăsați mult spațiu în jurul acestuia)

Efectul "Von Restorff"

În anii 1930, omul de știință german Hedwig von Restorff a descoperit că atunci când este afișată o listă cu zece articole, oamenii își amintesc elementele dacă sunt o culoare diferită de celelalte. Acest lucru se datorează faptului că lobul occipital este sensibil la diferențele vizuale sau "întreruperi de model".

Paras Chopra, comerciant de internet, a efectuat experimente care au arătat cât de multe culori nu se mai amintesc mai mult, au mai făcut clic pe ele: cu 60% mai mult!

Pro Sfat! Alegeți o "culoare de acțiune" pentru toate link-urile, butoanele și efectele de rollover. Faceți-o o culoare distinctă de culorile de marcă utilizate pe parcursul designului (acestea sunt "culorile pasive"). Utilizați culoarea de acțiune în altă parte decât în ​​elementele pe care se poate da clic.

Navigare și legături

Acum intrăm în sfatul pentru navigarea site-ului, inclusiv meniurile, butoanele și legăturile care permit vizitatorilor să se deplaseze.

15. Fiți descriptivă

Navigarea este întotdeauna vizibilă, deci este o oportunitate de a comunica. Vizitatorii încep de obicei vizita prin scanarea peste antet. Orice acolo, inclusiv meniurile, este foarte probabil să fie văzut.

 

Sursa: Mișcarea UX

Când etichetele de navigare sunt generice, ați pierdut șansa de a le spune vizitatorilor ce faceți. Comparați aceste două exemple:

 

Dacă etichetele dvs. de navigare sunt generice, atunci acestea sunt comune pentru mii sau chiar milioane de site-uri web. Ați pierdut șansa de a utiliza cele mai bune practici de navigare pe site , de a vă ajuta vizitatorii și de a vă îmbunătăți clasamentul de căutare.

16. Puneți-vă acasă pe stânga, dar în afară de asta, nu vă îngrijorați prea mult despre ordinea elementelor de meniu

Dacă aveți o legătură la domiciliu, puneți-o în stânga. Este locul cel mai comun pentru aceasta, astfel încât vizitatorii se așteaptă să-l găsească acolo.

În ceea ce privește restul elementelor din meniu, cercetările arată că ordinea nu este atât de importantă. Există două studii de urmărire a ochilor care arată o corelație scăzută între ordinea elementelor din meniu și succesul vizitatorilor ( sursă și sursă ).

 

Deci, nu vă petreceți o grămadă de timp îngrijorătoare despre ordinea lucrurilor din meniul dvs.

17. Aveți grijă să faceți legătura între paginile de service și postările din blog

Dacă vizitatorul se află pe o pagină de serviciu, obiectivul este de a le transforma într-un avantaj. Dacă adăugați mari oportunități de a pleca și de a vă citi blogul, acestea vor ateriza pe paginile care sunt mai puțin concentrate pe generarea de plumb. Postările din blog au, desigur, mai multe distragere a atenției, pot părăsi oportunitățile și rate de conversie mai mici.

18. Aveți grijă să faceți legătura cu orice pe alte site-uri web

Ori de câte ori este relevant, legătura cu lucrurile care ajută vizitatorul să-și atingă obiectivele. Pe o postare de pe blog, aceasta este adesea o citare a unei surse sau a unui link către referințe externe. Acest post trimite la zeci de articole și studii!

Dar pe paginile de servicii și pe pagina dvs. de pornire, trebuie să vă conectați cu alte site-uri cu grijă. Pentru orice pagină optimizată pentru a converti vizitatorii în clienți potențiali, întrebați-vă, chiar doriți ca vizitatorii să facă clic pe linkul respectiv? Vă ajută să vă atingeți obiectivele?

19. Evitați să utilizați pictogramele de social media în antetul site-ului dvs. web

În mod similar, icoanele colorate social media din antetul dvs. nu sunt minunate pentru obiectivele dvs. Dacă vizitatorii dau clic pe oricare dintre butoanele colorate de bomboane, se aterizează într-un loc plin de distragere a atenției. Este puțin probabil să se întoarcă.

 

Acesta este, în general , modul greșit de a face integrarea social media . Dacă vă conectați la o rețea socială, faceți acest lucru din subsolul dvs. Vizitatorii pot găsi rețelele sociale dacă doresc, dar nu sugerați că părăsesc.

 

Scris

Să vorbim despre cuvinte. Mai devreme, am recomandat un titlu dedicat cuvintelor cheie pe pagina principală. Iată câteva sfaturi pentru scrierea care intră pe site, inclusiv anteturile, subcapitolele și textul corporal.

20. Să scrieți subcapitole semnificative

Subjectele vagi sunt peste tot. Ele sunt adesea mari și inutile, dar urmate de lucruri mici, dar utile. Ciudat, nu? Opusul ar avea mai mult sens.

Asigurați-vă că lucrurile mari sunt semnificative și utile pentru vizitatori. Dacă subtitlurile dvs. spun lucruri precum "produse" sau "servicii", întrebați-vă dacă un termen mai descriptiv ar fi mai util. Aici sunt cateva exemple.

 

Acest lucru este bun pentru scanere și uzabilitate. Este bun pentru persoanele cu deficiențe de vedere și accesibilitate. Este, de asemenea, bune practici de SEO bune . Nu pierdeți niciodată o șansă de a indica relevanța!

ProTip: Subtipurile pot fi complet inutile. Această pagină ar fi la fel de bună și fără ea? Oare vizitatorii știu încă la ce se uită? Dacă da, eliminați-l.

21. Evitați paragrafele lungi și lungimea liniei lungi

Paragrafele lungi, blocate nu se aliniază celor mai bune practici în materie de conținut digital. Pur și simplu ruperea paragrafelor lungi face ca conținutul să fie mai ușor de consumat. Ca regulă generală, nu scrieți paragrafe mai lungi decât 3-4 linii.


  "Paragrafele scurte se citesc, paragrafele lungi devin scufundate, paragrafele cu adevărat lungi se omit" - Jason Fried, fondator și CEO,Basecamp

Dacă lungimea liniei este foarte lungă, vizitatorii pot citi mai greu. Ghidul stilistic webrecomandă linii de cel mult 12 de cuvinte.

22. Evitați jargonul. Utilizați cuvinte simple.

Cu cât este mai ușor cititul, cu atât mai mult succes va fi site-ul web. Utilizați cuvintele comune pe care se așteaptă vizitatorii. Liniile lungi și cuvintele fanteziste forțează lobul temporal să lucreze mai mult. Asta nu e bine.


  " Păstrați-o simplu! "Fluența cognitivă" este o măsură a modului în care procesul creierului vizitatorului dvs. procesează ceea ce privește. Când ceva este greu de citit, în mod inconștient, îl considerăm mai riscant și / sau consumator de timp. Astfel, pentru a maximiza conversia, utilizați text scurt, fonturi simple și un design ușor de citit. - Roger Dooley, autor alBrainfluence

Copie care funcționează bine pentru utilizatorii "de alfabetizare redusă" funcționează bine pentru toată lumea. Nu este vorba de a face asta; este vorba despre folosirea limbajului simplu pe care toată lumea poate să o înțeleagă. Cercetările au arătat că reducerea nivelurilor de citire poate îmbunătăți rata de succes pentru toți vizitatorii.

 

Chiar și doctorii preferă să citească la un nivel de clasa a VIII-a.

Acest cuvânt mare te-ar face să crezi inteligent, dar ar putea face ca vizitatorul tău să se simtă prost. Un vizitator care se îndoiește că este puțin probabil să ia măsuri. Asa cum scrieti, continuati sa va intrebati:

Do 100% din vizitatori știu sensul cuvintelor de pe această pagină?

Ordinea listei și "Efectul poziției în serie"

Atunci când comandați liste din copie, puneți lucrurile importante la început și la sfârșit. Sensul și atenția cititorului sunt cele mai mici în mijlocul oricărei liste. Pe măsură ce vizitatorii scanează pagina, primul și ultimul element sunt cel mai probabil să rămână în memoria pe termen scurt.

 

Sursa: Teoria efectelor comenzilor: primacy versus recentitate

24. Răspundeți la întrebările de top ale vizitatorilor

Au venit cu întrebări. Principala sarcină a site-ului web este de a răspunde la aceste întrebări. Orice întrebare fără răspuns este o oportunitate ratată de a construi încredere. Întrebările care nu se răspund, de asemenea, sporesc probabilitatea ca vizitatorul să plece.

Când Joel Klettke și-a aplicat procesul de a găsi întrebări și a scrie răspunsuri, a reușit să dubleze ratele de conversie pe paginile de destinație Hubspot . El a intervievat clienții, a analizat răspunsurile lor, a acordat prioritate mesajelor și, în cele din urmă, a folosit cuvintele publicului în noua copie de marketing. Inteligent!

Iată întrebările pe care Joel le folosește pentru a descoperi întrebările de top ale vizitatorilor:

 1. Ce sa întâmplat și care te-a trimis să cauți o soluție?
 2. Ce altceva ați încercat și ce nu v-ați iubit?
 3. Ce aproape te-a păstrat să cumperi de la noi?
 4. Ce te-a făcut suficient de încrezător pentru a încerca?
 5. Ce a făcut X cea mai bună soluție pentru tine?
 6. Când ați evaluat X, ce a fost cel mai important pentru dvs.?
 7. Ce puteți face acum (sau mai bine) pe care nu l-ați putea face înainte?
 8. Dă-mi un exemplu de când X a făcut o diferență pentru tine?

Într-un cuvânt, care este scopul site-ului dvs.? Răspuns.

25. Adăugați dovezi și dovezi sociale

"Confuzia conformității" este tendința umană de a face ceea ce fac alți oameni. Deci, dând dovezi pe care alții le-au selectat, alegerea companiei dvs. pare a fi o alegere bună. Scopul este de a face orice altă decizie decât folosirea companiei dvs. să pară în afara normei.

Dă-i vizitatorilor dovada că ești legitimă. În mod ideal, fiecare dintre reclamațiile dvs. de marketing este susținută de dovezi.


  "De câte ori ați făcut clic pe un site pe o listă de câștigători ai premiului de design și ați răsturnat ochii la o etichetă de titlul" Home "? Acest lucru se întâmplă atunci când aveți încredere într-o agenție de a "crea ceva total rad și unic" în loc să alegeți o agenție care promite să construiască ceva care va funcționa așa cum au nevoie clienții / clienții dvs. și se așteaptă ca aceasta să funcționeze "  - Jen Salamandick, Kick Punct

Cea mai rapidă și mai ușoară cale este de a adăuga mărturii . Iată alte tipuri de dovezi sociale.

 • Aprobări de la agenți de influență relevanți
 • Recenzii de produse de la clienți
 • "După cum se vede în ..." logo-urile media în care a fost menționată compania dvs.
 • Widget-uri media sociale care arată dimensiunea următorului dvs.
 • Sigiliile de încredere, inclusiv membri de asociere, certificate de securitate și premii

Cât de mult este suficientă dovada? Câte mărturii ar trebui să adăugați?

Mult. Este posibil ca nu există prea multe dovezi. Am făcut o analiză rapidă a uneia dintre paginile cu detalii ale produsului Amazon și am constatat că 43% din pagină reprezintă dovezi și recenzii.

 

Pro Sfat! Nu faceți o pagină de mărturii. Acestea tind să fie pagini cu trafic scăzut. În schimb, adăugați mărturii la fiecare pagină de servicii.

26. Menționați raritatea, declanșați "aversiunea pierderii"

Oamenii nu sunt calculatoare eficiente cost / beneficiu. Tindem să supraevaluăm pierderile și să subevalueze câștigurile. Cu alte cuvinte, pierderile sunt mai dureroase decât câștigurile sunt plăcute.

Acest lucru este adevărat online și offline și explică o mulțime de comportament uman. Acest articol explică bine: Aplicarea economiei comportamentale și a psihologiei cognitive la procesul de proiectare.

 

Această aversiune față de pierderi poate fi utilă pentru designerii de web și pentru copywriteri. Iată câteva sfaturi pentru scrierea copiei cu aversiunea în pierdere în minte.

 • Subliniați costurile de a nu utiliza produsul sau serviciul dvs.
 • Grupul costă împreună, listați beneficiile separat.
 • Accentuați câștigurile imediate.
 • Creați urgență cu oferte de timp limitate. Dacă produsul este rar, spuneți așa.

Amintiți-le vizitatorilor ce le va pierde, risca sau pierde prin faptul că nu iau măsuri acum.

27. Optimizați formularele de înscriere prin e-mail pentru abonați

Există unul în partea de jos a acestui post. Este un apel la acțiune pentru a vă abona. Dacă te uiți atent, vei vedea că ea conține trei elemente separate. Acestea sunt cele 3 P pentru formularele de înscriere prin e-mail .

 • Prominență Se remarcă în ierarhia vizuală
 • Promisiunea îi spune cititorului ce vor primi cât de des
 • Dovada Foloseste dovada sociala: numarul de abonati sau o mica dovada

Când am experimentat pentru prima oară aceste modificări, rata de conversie pe formularul mai vechi a fost foarte scăzută, deci îmbunătățirea a fost dramatică. Am observat o creștere de 4.863% a înscrierilor prin e-mail .

 

Când vă proiectați formularul de înscriere a e-mailurilor, faceți-l vizibil, utilizați dovada socială și spuneți cititorilor ce vor primi.

Mai mult decât un site frumos

Toată lumea iubește frumusețea. Toată lumea iubește noi caracteristici de design reci. Toți sunt critici. Dar, ca vizitatori, avem nevoie de mai mult decât frumusețe. Avem nevoie de informații. Și ca proprietari de site-uri, avem nevoie de rezultate.

Iată două studii cu aceeași concluzie. Primul este un sondaj efectuat de Hubspot, care arată că vizitatorii sunt ușor de găsit informații mai mult decât un design frumos sau un design UX.

 

Acest al doilea studiu este încheierea unui set de teste de utilizator de către grupul NN . Aceasta arată că atunci când vizitatorii nu reușesc, este pentru că nu pot găsi informații, nu pentru că site-ul nu este suficient de frumos.

 

Îmi place designul frumos la fel de mult ca oricine. De aceea am început să fac afaceri! Și mă gândesc adesea la acest citat:


  "Viața unui designer este o viață de luptă. Lupta împotriva urâțeniei "  - Massimo Vignelli, legendă de design

Dar în designul web, creăm containere pentru conținut. Și vizitatorii au venit pentru conținut, nu pentru container.

Site-urile web ar trebui să fie frumoase. Ar trebui să aibă un impact vizual sau emoțional asupra vizitatorilor. Dar succesul site-ului dvs. merge mult peste frumusete. Este vorba despre a ajuta vizitatorii să găsească ceea ce au nevoie. Aceasta este inima fiecărui tip din acest articol. Și este scopul real al web design-ului.

Ajutați-i pe vizitatori să găsească ceea ce au venit și apoi să le dai ceea ce vrei să aibă.

Sursa web https://www.orbitmedia.com/blog/web-design-tips/