Realizare site-uri Botosani - 4 elemente de bază pentru un design vizual excelent

Realizare site-uri Botosani - 4 elemente de bază pentru un web design vizual excelent

Dacă nu sunteți un designer, făcând web design -ul site-ul dvs. vizual atrăgător, aceasta poate părea o sarcină imposibilă. Știți deja că este un factor destul de important pentru crearea de încredere, pentru că este ceea ce căutați singur.

Acest articol descrie cele 4 elemente de bază pentru un web design vizual excelent pentru realizare site Botosani:

 1. Design & Culoare
 2. Imagini & Grafică
 3. Utilitate
 4. Consecvență

Deci, de unde începeți? Ce culori folosiți? Ce tipuri de imagini să utilizați sau să nu le folosiți?

"Frumusețea în ochii privitorului" merge doar până acum . De fapt, ea se descompune atunci când nu există niciun set de principii subiacente. Ceea ce înseamnă că există 4 elemente de bază. Construiți-i pe aceia și apoi puteți merge în mai departe. Vedeti si articolul Realizare site si Optimizare SEO Botosani

Comunicați credibilitatea

Într-o cultură (creată fie prin timp, spațiu sau industrie), o limbă este un set de reguli pentru o comunicare eficientă. 

Poți avea un produs uimitor, dar dacă nimeni nu înțelege ce spui , atunci nu o vei vinde. Și dacă doriți să împachetați marca, produsul sau ideea într-un mod care să comunice îngrijirea, calitatea și încrederea, trebuie să unghii cele 4 elemente de bază. Vedeti si articolul Realizare site Botosani cu design impecabil. Vedeti si articolul De ce este important ca firma sa aiba un site web?

Obțineți acest lucru: Potrivit studiului Stanford Persuasive Technology Lab , 46% dintre vizitatorii site-ului declară că un design al site-ului web, inclusiv mărimea fontului, schema de culori, aspectul și navigarea site-ului, este criteriul # 1 pentru a determina credibilitatea companiei.

 

46% Este aproape jumătate. Și în conformitate cu 3M, ființele umane procesează vizual 60.000 de ori mai repede decât textul . Aceasta înseamnă că într-o fracțiune de secundă, jumătate  dintre vizitatorii dvs. decid că nu pot avea încredere în tine - bazându-se exclusiv pe ceea ce văd, și nu pe ceea ce spui. Nu vă puteți permite să pierdeți jumătate din vizitatorii site-ului dvs. în fiecare zi. Deci, cum rezolvăm asta pentru realizare site Botosani? Să săpăm în cele patru caracteristici cheie care fac un site atrăgător vizual. Vedeti si link-ul Realizare site Suceava pentru servicii juridice

Design & Culoare

Primul pas pentru a face un site atractiv vizual sunt culorile cu care proiectați. Este ceea ce primele ochi te prind in timp ce treci peste un autobuz. Este ceea ce te face să te oprești când treci prin feedul tău de pe Facebook.

Culoarea captează ochiul și oferă un strat instant de comunicare. Chiar înainte de a începe gândirea conștientă, subconștientul a evaluat deja dacă ceva este interesant sau nu. Pure bazate pe culori.

Creierii noștri sunt mașini cu sens. Îi place să organizeze lucruri astfel încât să poată fi procesate. Dar subconștientul comunică în impresii, intruchipează realități întregi pe care mintea ta trebuie să le distrugă mai târziu. Aceasta este culoarea.

Acesta este motivul pentru care site-urile cu culori aglomerate, scheme concurente de culori sau opțiuni colorate nu dau încredere.

Un site clar desemnat, cu o schemă clară de culoare, îi spune vizitatorului că îngrijirea a intrat în prezentare . De aceea ne place experiența de dezarhivare a noilor noastre iPhone-uri.

Acest tip de împachetare de cadouri ne spune ceva despre dispozitiv și despre experiența pe care o vom avea cu el , chiar înainte de a o vedea sau a o folosi.

Potrivit unui studiu realizat de Adobe, mai mult de 66% dintre utilizatorii de web judecă un site web cu privire la calitatea graficii sale , în primele 15 minute de aterizare pe pagina principală. ( Cloudwards )

Pe scurt, persoanele mai atractive găsesc site-ul dvs., cu atât sunt mai mari șansele ca acestea să rămână puțin mai lungi. Asta înseamnă că aveți șanse mai mari de a le converti.

Consultați câteva exemple de site-uri elegant, vizuale atrăgătoare . Vedeti si articolul Sfaturi Web Design Botosani

Imagini și grafică

Tendința stocului de artă și-a depășit perioada de apogeu, din moment ce din ce în ce mai mulți dintre noi, întreprinderile mici pot să facă propriile noastre fotografii.

Nu mai este prohibitiv să angajați un fotograf pentru a fotografia biroul și echipa dvs. - dacă sunteți tu și iPhone. Și dacă aveți un ochi bun, fotografiile dvs. pot merge mult spre comunicarea unei prime impresii autentice și solide. 

Fotografiile din stoc sunt uimitoare Iar suprasolicitarea lor înseamnă că le putem vedea la o milă distanță. Filtrele noastre BS sunt extrem de sensibile în aceste zile, pentru a cita Gary Vaynerchuk.

Aceasta înseamnă că, dacă prima impresie este că nu sunteți real, de ce ar trebui cineva să aibă încredere că serviciul dvs. este real?

Dacă puteți să faceți acest lucru, investiți într-un fotograf profesionist și veți elimina concurența. Site-ul dvs. web și toate colateralele dvs. de marketing se vor transforma instantaneu.

Nu numai că economisiți bani (deoarece designerii dvs. vor avea un loc de muncă mai ușor de tot), dar cel mai important, fotografia solidă și angajată comunică cât de devotați sunteți de îngrijire, calitate și excelență mai bine decât orice iPhone sau cameră ieftină. Sau arta stocurilor.

Cu cât sunt mai bune fotografiile, cu atât afacerea va arăta mai bine.

Primele impresii cu site - urile web contează cu adevărat . Vedeti si articolul Realizare magazin online Botosani

Utilitate

Roata a fost inventată. Trăiască roata.

Și site-uri web. Cu excepția cazului în care sunteți de incercare de avangardă, restul de noi avem nevoie de un site care este la fel de ușor de stabilit ca țintă dvs. convenționale. 

Imediat ce treceți prin ușă, aspectul este simplu;

 1. Checkouts lângă partea din față (ah, acest loc este despre cumpărarea de lucruri).
 2. Plafonul indică secțiunile magazinului.
 3. Un birou de asistență chiar mai aproape de față decât de casă.
 4. Informații suficiente pentru a vă lua propriile decizii și pentru a înțelege cum vă ajută lucrurile.

Un site excelent este intuitiv și ușor de utilizat pentru toată lumea. Ne-a luat un deceniu sau cam asa ceva, dar majoritatea site-urilor au cedat ceea ce functioneaza si ce nu, si aici sunt domeniile generale pentru o mare utilizare:

 1. Comunică imediat scopul tău, cu claritate și un ton primit.
 2. Un meniu simplu și clar care organizează paginile site-ului, cu cel mai important primul. Nimic cutesy.
 3. O funcție de "help desk", cu o pagină de contact sau detalii de contact în antet și subsol sau un livechat, astfel încât oamenii să poată primi ajutor.
 4. Destul de multe informații pentru a vă ajuta vizitatorul să înțeleagă cum îi ajută lucrurile.
 5. Un aspect axat pe ușurința utilizării și ușurința citirii.

Păstrați lucrurile simple și până la punct. Și nu vă petreceți tot timpul vorbind despre cât de uimitoare sunteți voi și serviciile dvs.

Imaginați-vă că mergeți în Țintă și că primul lucru care vă salut este un Ghid numit Lashawne Williams, care vă oprește pe urmele voastre.

Și apoi încearcă să-ți ia o jumătate de oră din timpul tău vorbind despre experiența lui, cât de mult va iubi să lucreze cu tine și de ce ar trebui să-l ții pe Țintă primul în mintea ta.

Și tot ce vă gândiți este: "Am vrut doar lapte, pantofi și un covor aruncat".

Site-ul dvs. nu trebuie să se concentreze pe ceea ce credeți că doriți. Trebuie să fie primul client. Asigurați-o ușor de utilizat:

 1. Asigurați-vă că meniul / navigarea site-ului este proeminent și simplu.
 2. Păstrați conținutul dvs. diferit de alte elemente și ușor de citit.
 3. Faceți butoanele să iasă în evidență . Acolo se întâmplă acțiunea.
 4. Decideți ceea ce este cel mai important pe orice pagină și apoi acordați o importanță deosebită. Nu acordați totul aceeași atenție.
 5. Nu puneți prea mult pe aceeași pagină / ecran. Cu cât includeți mai mult, cu atât vă împărțiți mai mult atenția vizitatorului.

Consecvență

Consistența este adesea uitată. Mai ales prin oameni creativi deosebit. Designul consistent permite utilizatorului să se concentreze asupra mesajului .

Un aspect neconcordant înseamnă că fiecare pagină forțează vizitatorul să se oprească , să reînnoiască limba și apoi să se absoarbă la ceea ce este important.

Cu câțiva ani în urmă, luasem un curs scris, iar una dintre misiuni ma pus să studiez o problemă a revistei pentru copii "Highlights". Am fost respinsă de haosul pur pe fiecare pagină.

Fiecare fotografie era în unghiuri, textul era pretutindeni și mucos de diferite dimensiuni, culori și forme intruzive. M-am simțit epuizat doar încercând să descifrez totul pe o pagină.

Și apoi mi-am dat seama că alegerea lor de a face asta a fost foarte inteligentă. Creierii noștri sunt "mașini de gândire", deci vedem ceva despre care știm că este valoroasă pentru noi (ca un copil care știe că această revistă va fi distractivă), și am pus energia în studierea și organizarea tuturor.

Dar dacă nu sunteți încă convins că este important pentru dvs.?

Noi vedem site-uri ca aceasta tot timpul; sunt înghesuiți cu anunțuri și conținut, iar fiecare pagină este prezentată în mod diferit. Un vizitator aruncă o privire, în decurs de 7 secundedecide că va face prea mult efort și va lăsa să găsească un site care este mai ușor de absorbit.

Deci, ceea ce face pentru un design consistent pe site-ul dvs.?

Mai întâi de toate, decideți cele trei niveluri de importanță: importanță primară, importanță secundară și apoi detalii mai detaliate.

Titlurile dvs. și zona de mai sus trebuie să transmită conținutul cu o importanță primordială. Apoi uitați-vă la restul paginii dvs. și structurați-o astfel încât cineva care o scanează să primească un sentiment clar despre ceea ce trebuie să consume.

Cu câțiva ani în urmă, am fost într-o școală internat franceză și am amintit că am intrat târziu la o clasă despre istoria maghiară. Cred că eram în echipa de spălare după cină. M-am alunecat în spatele camerei și am văzut cum profesorul a scris cu pasiune cuvinte pe tablă, le-a subliniat să-și aducă acasă importanța și apoi sa întors să le cernească mai târziu, din nou, pentru a arăta cât de importante erau acestea.

Până la sfârșitul clasei (atunci când am ajuns acolo), tabla era acoperită cu bule de cretă. Totul era la fel de important, îngrămădit în orice spațiu disponibil. Mintea mea nici nu a avut șansa să renunțe. Nici măcar nu am încercat să decid ce era mai important; data, numele sau ceva ilizibil în colțul din dreapta sus.

Cu site-ul dvs., aveți grijă să "subliniați" totul. Pentru că atunci când totul este subliniat, nimic nu este.

De asemenea, aveți grijă să nu subliniați lucrurile suficient. Pentru că, din nou, totul se estompează într-un miasm gri, forțând cititorul să se oprească și să se angajeze mai mult decât au energie.

Este prea ușor să le pierzi.

Deci, proiectați un aspect ușor de văzut, are un contrast puternic între elementele dvs. și evidențiază cele mai importante puncte. Odată ce ați decis că "limbă", păstrați acest lucru pe tot restul site-ului dvs. și toate colateralele dvs. de marketing.

De exemplu;

 • toate citatele dvs. pot avea un fundal solid color. Faceți asta peste tot.
 • Toate titlurile dvs. pot avea o anumită dimensiune și culoare. Păstrați-l consecvent.
 • Imaginile dvs. ar putea să arate bine în tonuri de gri. Faceți o alegere de brand, și apoi stick cu ea peste tot.

La sfârșitul zilei, coerența site-ului dvs. creează încredere, deoarece înseamnă că nu sunteți dezorganizat.

Vizitatorul dvs. poate avea încredere că serviciul dvs. este la fel de coerent și bine construit ca și site-ul dvs. Web.

Notă

Uneori aveți nevoie de mai multă adâncime și descoperire înainte de a intra într-o construcție completă. Atunci când trebuie să faceți o copie de rezervă și să vă uitați la lucruri precum sincronizarea, prototiparea și arhitectura informațiilor. Check out 5 trebuie să aibă pași atunci când proiectarea unui site web pentru conversii

Să ne asumăm

Design & Culoare

Un site atrăgător din punct de vedere vizual începe cu un design solid și o schemă de culoare conștientă.

Designul bun comunică instantaneu competența, îngrijirea și credibilitatea. Designul slab declanșează reținerea și poate închide interesul în 7 secunde. Nu e chiar suficient de lungă pentru a spune "Bună, eu sunt Joe și îți pot salva lumea cu acest incredibil ..."

Culorile pe care le folosiți rezonează cu sentimente diferite și pot declanșa răspunsuri diferite.

Atunci când definiți marca dvs., duceți-o peste site-ul dvs. pentru a crea o experiență holistică a dvs. și a companiei dvs. Gândiți-vă la răspunsul pe care doriți să îl obțineți și selectați culorile care vă ajută să faceți acest lucru.

Imagini & Grafică

Fotografia buna aduce o atractie vizuala vizuala, clasa si calitatea. Încă astăzi este neobișnuit ca un site web să aibă fotografii bine compuse și bine luminate ale echipelor și ale birourilor acestora. Acesta este cel mai simplu pas pentru a vă face concurența și pentru a vă ajuta să construiți încredere în vizitatorii dvs.

Ia-ți timp pentru a evita materialul "inventar" și cu puțin efort în față, tu și iphone -ul tău ar putea ajuta site-ul tău să reducă diferența dintre tine și vizitatorul tău.

Utilitate

Păstrați lucrurile ușor de înțeles și convenționale. Nu vă bucurați de nume, cum ar fi "alăturați-vă pubului" în loc de "Blog" sau "Lobby principal" în locul paginii "Acasă".

Faceți butoanele distincte, meniul dvs. clar și simplu, aspectul paginii dvs. sa concentrat pe ceea ce este cel mai important și o atenție clară în ceea ce privește lizibilitatea.

Consecvență

Odată ce ați creat o "limbă" pentru a interpreta elementele mărcii dvs. (text, fotografii, citate etc.), utilizați acest aspect peste tot.

Fiind compatibil cu limbajul de design înseamnă că vizitatorii dvs. pot petrece mai puțin timp încercând să înțeleagă cum spuneți ceva și aveți mai mult timp să absorbiți ceea ce spuneți.

Deci, ce din toate astea rezonează cu tine cel mai mult?

Dacă v-ați ajutat ceva, lăsați un link de mai jos la site-ul dvs. revizuit! Putem să păstrăm feedbackul și să creștem conversiile vizitatorilor.

Noroc!

 Calculator termopane Ceea ce ne caracterizeaza este calitatea, promtitudinea, corectitudinea si costul cat mai redus. Termopane Veka Softline 70 AD , Termopane Veka Softline 82 MD , Termopane Salamander bluEvolution 73   Orice problema intampinata in folosirea tamplariei de PVC, precum si achizitia si montajul tamplariei de PVC, plase de insecte, rulouri, pervaze de interior si exterior , usi de garaj, reprezinta domeniile de activitate ale societatii noastre.Termopane Salamander Streamline 76 ,Termopane Salamander bluEvolution 82 MD , Termopane Salamander bluEvolution 92 , Termopane Aluplast Ideal 4000 . Din necesitea sigurantei clientilor si al muncii de calitate a luat nastere Max Trend. Montaj usi de garaj Sectionale sau Rulouri , Max Trend Rulouri , Jaluzele Max Trend si rolete textile  MAX TREND termopane SHOWROOM de prezentare termopane INTREBARI utilizare termopane PROMOTII termopane