Aici sunt cele mai bune moduri de a spori traficul web în 2017

Aici sunt cele mai bune moduri de a spori traficul web în 2017Dorința de a stimula traficul web va fi întotdeauna

Tendințele de marketing pot să vină și să meargă, dar dorința de a stimula traficul web va fi întotdeauna acolo. Indiferent dacă sunteți un site nou care trebuie să răspândească cuvântul despre afacerea dvs. sau un brand stabilit care încearcă să crească baza de clienți, o cantitate sporită de trafic web vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele. Traficul orientat, în special, vă poate ajuta pe vizitatorii dvs. să devină clienți. Iată câteva dintre cele mai bune modalități de a crește traficul web în 2017.

 

Investiți timp (și bani) pe medii sociale

Știți deja importanța social media, dar este posibil să nu vă dați seama cât de important poate fi, în special pentru noile site-uri sau branduri. O mare parte a timpului pe care oamenii o petrec online este dedicat social media . Din acest motiv singur, este esențial să vă dezvoltați o prezență în care știți că publicul dvs. va fi. Odată ce utilizatorii vă găsesc prin intermediul rețelelor sociale, pot accesa cu ușurință site-ul dvs. Web pentru a afla mai multe despre marca dvs. sau pentru a efectua o achiziție.

În ceea ce privește tipul de conținut pe care ar trebui să-l afișați, concursurile și cadouri sunt o modalitate excelentă de a vă implica publicul și de a vă stimula traficul în același timp. Asigurați-vă că includeți reguli care implică utilizatorii care îi etichetează pe prietenii lor pentru a vă introduce marca către un nou public. Cu acești adepți noi vor veni mai mult trafic pe site-ul dvs. și împreună cu recomandarea unui prieten, acești utilizatori sunt conducători calificați mai degrabă decât utilizatorii media obișnuiți.

 


Anunțuri media sociale

Există mult mai mult pentru social media decât crearea unui cont și postarea conținutului. Anunțurile media sociale vă oferă o mulțime de opțiuni de publicitate atât pentru clienții noi, cât și pentru clienții existenți. Există numeroase opțiuni de direcționare care asigură că anunțurile dvs. sunt văzute de persoanele potrivite.
Facebook retargeting Cel mai bun mod de a spori traficul web în 2017
Credit (e) de credit: Examiner social media . Un exemplu de anunț pe Facebook trimis utilizatorilor care au achiziționat anterior acest produs.

Retargetarea este o metodă excelentă pentru creșterea traficului web, așa cum se vede în exemplul publicitar de mai sus. Am discutat despre retargeting în trecut și încă mai rămânem în spatele ei ca una dintre cele mai bune metode de marketing de acolo. În combinație cu popularitatea social media, este o modalitate excelentă de a spori traficul relevant pe site-ul dvs. web.

Dar așteptați, sunt mai multe! Nu opriți social media doar la profilurile dvs. sau la anunțurile dvs. Ajungeți la factorii care influențează industria dvs. este o altă modalitate excelentă de a stimula traficul web. Asigurați-vă că aveți timp pentru a găsi influențatorii potriviți care au un public țintă similar cu al tău, pentru a asigura creșterea traficului este de fapt benefic.

Începeți blogging-ul (și Blogging-ul oaspeților)

Este adevărat că a avea un blog poate ajuta la creșterea traficului site-ului. Nu numai că acest lucru vă oferă conținut suplimentar pentru a posta pe social media, ci vă oferă și șansa de a plasa pe motoarele de căutare anumite cuvinte cheie (mai mult pe următoarea). Un blog este o modalitate excelentă de a vă prezenta publicului conținut relevant, care, sperăm, va inspira utilizatorii existenți să cumpere de la marca dvs. și să vă ajute să atrageți noi utilizatori pe site-ul dvs. Web. Asigurați-vă că includeți imagini vizuale de calitate pentru a crește "distribuția" conținutului dvs. Atunci când este posibil, creați infographics sau videoclipuri, care sunt unele dintre cele mai vizionate și partajate conținuturi de pe social media. Cele mai multe cotații pe care le obține conținutul dvs., cu atât va crește mai mult traficul web.

La fel ca în cazul rețelelor sociale, nu vă concentrați doar pe propriul dvs. blog. Accesați alte bloggeri sau site-uri de conținut și trimiteți fie un articol de oaspete, fie solicitați ca cineva să vă scrie un post de oaspete. Aceste postări vor primi conținutul dvs. în fața unui nou public și vor avea ca rezultat backlink, ambele vă vor ajuta să vă îmbunătățiți traficul web.

 

Tinta cuvinte cheie cu coada lunga

Căutarea cererii de căutare
Când vă gândiți la stimularea traficului web, probabil că cercetarea cu cuvinte cheie și publicitatea pe bază de cuvinte cheie vin în minte. Cu toate acestea, este posibil să nu gândiți să vizați cuvinte cheie cu coada lungă. Aceste cuvinte cheie au lungimea mai multor cuvinte, făcându-le mult mai specifice decât o căutare largă a unui singur cuvânt (de exemplu, căutarea "pantofilor confortabili pentru rularea traseelor" sau a căutării "adidaților").

Căutarea "adidaților" va avea ca rezultat rezultate mult mai multe, însă căutarea "pantofilor confortabili pentru rularea traseelor" va duce la rezultate de căutare mult mai relevante. Cuvintele cheie cu coada lungă sunt mult mai ușor de clasat, deoarece există mai puțină concurență, dar rezultă în mai mulți utilizatori calificați care au mai multe șanse de a vizita site-ul dvs. și de a face de fapt o achiziție. Și, mai bine, majoritatea căutărilor pe care oamenii le efectuează implică cuvinte cheie cu coada lungă, după cum puteți vedea în diagrama de căutare a curbelor de cerere de mai sus.

Prin direcționarea cuvintelor cheie cu coada lungă, veți obține un impuls pentru traficul relevant pe site-ul dvs. web. Rețineți că doar creșterea traficului dvs. nu este suficientă pentru a asigura succesul. Dacă rata de respingere este incredibil de ridicată, traficul crescut nu este într-adevăr benefic. Investigând timpul și energia în eforturi precum acestea, veți ajunge la un trafic sporit care este de fapt benefic pentru afacerea dvs. de ansamblu.

 

Cercetați-vă competitorii

Cercetarea competitorilor este o strategie de vârf pentru numeroase actori de marketing. Același lucru este valabil și pentru încercarea de a mări traficul web. Aruncând o privire la un competitor de succes al dvs., puteți vedea în cazul în care marca dvs. și site-ul dvs. ar putea fi înapoiați. Poate conținutul dvs. este de calitate inferioară, mass-media dvs. socială este mai puțin unică sau site-ul dvs. este prost conceput. Nu lăsa asta la ghicit, totuși! În schimb, utilizați un instrument precum BuzzSumo pentru a urmări performanța conținutului de la concurenții dvs. Puteți introduce orice domeniu și puteți vedea modul în care conținutul său funcționează prin intermediul rețelelor sociale. Veți putea vedea câte partajări conținutul lor primește prin Facebook, Twitter, LinkedIn și altele. Cu aceste date, puteți crea părți similare de conținut care pot funcționa bine și cu publicul dvs. și pot genera o mulțime de trafic.

În plus față de cercetarea conținutului, puteți utiliza, de asemenea, un instrument de cuvinte cheie, cum ar fi SEMrush, pentru a vă cerceta competiția și pentru a vedea cât de bine sunt clasate pe motoarele de căutare. S-ar putea să vă dați seama că vă depășesc anumite cuvinte cheie sau că acestea se clasifică pentru cuvintele cheie pe care nici nu le-ați avut în vedere. Cu aceste informații puteți începe să creați conținut nou pentru a vă clasifica anumite cuvinte cheie pe care concurenții dvs. le folosesc pentru a încerca să capteze un anumit trafic sau să vă crească singur.

Rețineți că puteți utiliza și BuzzSumo pentru a căuta cuvinte cheie pentru a afla ce conțin cele mai multe conținuturi care conțin acele cuvinte cheie. Aceste informații vă pot ajuta să vă dați idei pentru tipul de conținut pe care ar trebui să-l creați, astfel încât acesta să nu aibă doar un rang bun, dar să funcționeze bine și cu publicul.

 

Utilizați Notificări de tip Push Web

Notificare prin push-ul web Cel mai bun mod de a spori traficul web în 2017
Creșteți traficul prin angajarea cu publicul prin notificarea prin push web.

În cele din urmă, ar trebui să ia în considerare în mod absolut implementarea notificărilor push push pentru a crește traficul web. Nu numai că aceste notificări sunt ușor de configurat și trimise, de asemenea vă oferă numeroase oportunități de segmentare și automatizare. Deoarece livrează atât pe dispozitive desktop cât și pe dispozitive mobile, indiferent dacă un utilizator se află pe site-ul dvs. sau chiar dacă utilizează un browser, acestea reprezintă un instrument perfect pentru creșterea traficului site-urilor web.

Luați în considerare configurarea unei notificări repetate care trimite o dată pe săptămână oricărui utilizator care nu a intrat pe site-ul dvs. într-o săptămână. Simpla memento (așa cum se vede în exemplul de mai sus) este sigur că veți recuceri unii dintre utilizatorii dvs. existenți. Cuplat cu un fel de stimulent, cum ar fi un cod de cupon, veți vedea rezultate și mai bune. Citiți articolul nostru aici pentru a urmări succesul notificărilor dvs. și citiți mai multe aici dacă sunteți interesat în utilizarea notificărilor push pentru a mări vânzările .

 

Concluzii

Acolo îl ai! Când începeți să vă dezvoltați strategia proprie pentru a crește traficul, rețineți că ar trebui să căutați un trafic relevant, care va duce la conversii. Folosind metodele pe care le detaliem mai sus, veți fi în drum spre trafic mai mare și mai multe conversii. Am uitat să menționăm ceva? Asigurați-vă că comentați mai jos sau trimiteți-ne un e-mail.

Tags:

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii | Creare Web Site Primarie UAT |