Tendințe de marketing digital pentru anul 2017

Cele 14 cele mai bune tehnici de marketing digital pentru anul 2017

Tendințe de marketing digital pentru anul 2017În acest articol, voi examina în profunzime ceea ce văd drept cea mai importantă tendință în marketingul digital pentru anul 2017. Dar nu este doar punctul meu de vedere, deoarece am "mulțumit" importanța diferitelor tendințe evaluate de popularitatea fiecărei tendințe.

În timp ce acest lucru nu are un eșantion controlat al rapoartelor noastre de cercetare gratuite , cum ar fi Gestionarea Digital Marketing , aceasta face opinia utilizatorilor de web pe scară largă. Rețineți că aceste tendințe nu sunt neapărat cele mai importante canale cu volum al potențialilor clienți sau vânzări, ci mai degrabă tactica care va da cea mai mare creștere în anul următor, astfel încât acesta arată ceea ce devine tot mai important. Prin a cere doar o tactică, acest lucru vă arată topul celor 3, 5 sau 10 tendințe de nivel superior.

Pentru a vă ajuta să decideți ce tehnică să alegeți, ne-am extins pe etichetele scurte pe care le vedeți în grafic pentru a ajuta la rezolvarea răspunsului mai atent. De exemplu, "Big Data" este un termen nebulos, dar când am extins definiția pentru a include informații și predicții analitice, arată valoarea tehnicilor specifice de marketing pentru Big Data și acest ajutor explică de ce aceasta este în poziția numărul doi. Iată lista completă a tehnicilor de marketing digital:

 

    Datele mari (inclusiv informații despre piață și clienți și analize de predicție)
    Comunități de marketing în comunitate ( comunități de nișă sau verticală)
    Optimizarea ratei de conversie (CRO) / îmbunătățirea experiențelor site-ului
    Afișare (Bannere pentru editori, rețele de anunțuri, rețele sociale, inclusiv retargeting și programare)
    Aplicații de marketing pentru internetul obiectelor (IoT)
    Marketing Automation (incl. CRM, Marketing de e-mail și personalizare web comportamentală)
    Marketing pe mobil (publicitate mobilă, dezvoltare site-uri și aplicații)
    Marketing de căutare plătit , de exemplu, Google Pay Per Click
    PR on-line (inclusiv campanii de influență)
    Parteneriate, inclusiv afiliate și co-marketing
    Optimizarea motorului de căutare ( căutare SEO sau organică)
    Marketing social media inclusiv CRM și asistență socială pentru clienți
    Articole de îmbrăcăminte (de exemplu, Apple Watch, trackers de activitate, realitate augmentată)

În seturile noastre de instrumente în raportul nostru privind abilitățile de marketing digital, simplificăm marketingul digital până la doar 8 tehnici cheie care sunt esențiale pentru gestionarea afacerilor de azi și pentru a dezvolta abilități de marketing individual. Această tehnică vizuală arată tehnicile de bază care vor conduce mai multe potențiali clienți și vânzări pentru dvs., dar în anumite sectoare, tehnici precum folosirea AI, IoT, Wearables vor fi mai importante. 8 activități de marketing digital de bază
Top 20 tehnici de marketing în 2017?

Să analizăm acum tactica cheie și tehnologia de marketing în cadrul fiecărei tactici care va fi importantă în 2017.


1. Tendințe în marketingul conținutului

Marketingul de conținut a fost în primele 3 ani în ultimii 3 ani în care am derulat acest post, așa că ne concentrăm foarte mult asupra modului în care putem crea o strategie integrată de marketing pentru conținut, prin consiliere în setul de instrumente de marketing pentru conținut .

Cercetarea noastră cu HubSpot, ilustrată în Infographic on Computing on Content , arată că mai multe companii folosesc acum o abordare strategică (40%), deci aceasta este o tendință pe care ne putem aștepta să o vedem în 2017. De asemenea, ne putem aștepta ca Să se concentreze mai mult pe ROI pentru măsurarea conținutului de marketing, deoarece costurile și concurența cresc în ceea ce privește marketingul de conținut.

La un nivel practic, Martech Guru Scott Brinker a vorbit despre cel de-al patrulea val de marketing al conținutului și văd din ce în ce mai multe exemple de aplicații de marketing interactive - cum ar fi elevii noștri de capabilități și instrumente de personalizare care recomandă conținut . Citiți articolul său , introducând-o, o citire minunată și puteți verifica exemplele ionInteractive de marketing interactiv de conținut .


2. Datele mari

După cum este definit în întrebarea noastră, aplicațiile de marketing Big Data includ informații despre piață și clienți și analize predictive.

Cele 3V din Big Data arată de ce aceasta este o tendință cheie selectată de mulți care au experimentat creșterea volumului, a datelor în timp real și a formatelor de date în afacerea lor și doresc să exploateze valoarea pentru creșterea vânzărilor prin personalizare pe site-uri web și prin e-mail Marketing prin analiza predictivă - un subiect pe care l-am abordat de mai multe ori pe blogul nostru. De asemenea, este strâns legată de procesul de învățare a mașinilor, în cazul în care Big Data este exploatată pentru a identifica tendința de a transforma anumite caracteristici și comportamente diferite ale clienților.
Big Data

Imagine originala sursa de la Diya Soubra intr-un blog de date Science - 3V-uri care definesc date mari


3. Marketing Automation (inclusiv CRM, marketing de e-mail comportamental și personalizare web)

La fel ca marketingul de conținut, automatizarea de marketing a fost în primele 3 ani în ultimii 5 ani am pus această întrebare. Multe companii au încă potențialul de a-și îmbunătăți automatizarea, așa cum arată studiul nostru privind starea automatizării de marketing .

Pentru a ajuta la acest gol de cunoștințe, cred că am oferit mai multe seminarii și discuții despre Marketing Automation decât despre orice alt subiect în 2016. Cele mai frecvente întrebări la sfârșit sunt "de unde începem" și "cum ajungem la următoarea nivel'. Aceste întrebări sunt răspunse în setul nostru de instrumente de marketing pentru e - mail și automatizare de marketing care include o revizuire gratuită a capacității interactive pentru a evalua utilizarea automatizării de marketing prin e-mail. Pe măsură ce întreprinderile progresează în curba de învățare, mă aștept ca mai multe companii să pună punctajul principal, sau să-l rafineze și să învețe cele mai bune locuri din călătorie pentru a oferi conținut prin analize predictive.


4. Marketingul mobil (publicitate mobilă, dezvoltare site-uri și aplicații)

Mobile a fost în topul celor trei ani în urmă, dar cu cât mai multe companii au adoptat modele de web design și e-mail responsabile pentru mobil, au văzut mai puțin nevoia de a se concentra asupra acesteia sau cel puțin există oportunități de creștere mai puține.

Cu toate acestea, cercetările arată că ratele de conversie ale comercianților cu amănuntul sunt semnificativ mai mici în cazul smartphone-urilor , deci există multe de făcut pentru multe companii să optimizeze conversia pe telefonul mobil, deși acestea vor rămâne mereu mai mici decât desktopul.

Mobile are, de asemenea, un impact mare asupra marketingului de căutare, pe măsură ce Google urmărește viguros prima sa mantra mobilă. Pentru mine, este o mantra oarecum înșelătoare, deoarece realitatea este că mulți utilizatori web folosesc în continuare dispozitive desktop, laptop și tablete și există pericolul ca design-urile mobile să răspundă la conversia pe ecrane cu rezoluție mai mare, dacă se optimizează mobilul. În schimb, companiile de frunte se uită la abordările adaptive de design mobil, care au avantajul de a servi mai mult conținut, contextual și CTA mai relevante pentru utilizatori și de a reduce timpii de încărcare.

"Mobilul în primul rând" este, de asemenea, înșelătoare dacă privim călătoria generală a clienților, deoarece de multe ori pot fi implicate diferite dispozitive în diferite puncte. Așadar, o viziune mai bună pentru strategia mobilă îl tratează ca parte a unei strategii multi-platformă sau multi-canal. După cum arată aceste date de la comScore din statisticile noastre de marketing mobile , panglicile multilaterale pentru toate țările sunt mult mai largi decât utilizatorii care sunt numai pentru dispozitive mobile sau desktop.

 

5. Marketing social media, incluzând CRM și asistență socială pentru clienți

Când mă întâlnesc cu marketing-ul la evenimente și de formare mi se pare că există încă un interes enorm în social media, datorită atingerii și opțiunilor sale de a angaja publicul și de a încuraja advocacy sau "amplificarea social media" pentru a le acorda întregul tratament.

Rezumatul statisticilor privind cercetarea socială a mass-media arată o creștere continuă a utilizării social media în ansamblu, dar cu o popularitate redusă a unor rețele sociale în unele țări. De exemplu, Twitter și Facebook sunt în declin sau în plină expansiune pe multe piețe occidentale, în timp ce Snapchat, Instagram și Pinterest continuă să crească în utilizare.

Tendințele în marketingul social media sunt adesea controlate de eforturile rețelelor sociale de a monetiza și acest lucru a văzut Facebook și Instagram, în special pentru a face schimbări, astfel încât întreprinderile trebuie acum să "plătească pentru a juca" pentru a obține o acoperire necesară pentru a avea un impact. Ei au continuat să inoveze în opțiunile de direcționare și de remarketing. Jason DeMeyers are aceste păreri interesante despre tendințele sociale pentru anul 2017 .
6. Optimizarea ratei de conversie (CRO) / îmbunătățirea experiențelor site-ului

Aceasta este tehnica pe care am selectat-o ​​acum un an ca modul în care Smart Insights va vedea cea mai mare creștere din anul viitor. Este mai mare în popularitate decât în ​​anii precedenți, dar mă întreb dacă mai multe companii pierd o abordare bazată mai mult pe date, pentru a crește numărul de clienți și vânzările de pe site-urile lor.

Am văzut această diagramă a volumului testelor structurate prezentate de un comerciant cu amănuntul majoritar care dorea să scadă numărul de teste pe care le desfășurau. Este o modalitate foarte bună de a arăta necesitatea de a testa extensiv, deoarece doar o treime au un test pozitiv. De asemenea, arată modul în care concurenții ar putea să avanseze dacă testează mai mult.


7. Aplicații de marketing pentru Internet de obiecte (IoT)

IoT este una dintre cele mai importante aplicații de tehnologie de marketing din ultimii 2-3 ani, dar este foarte relevantă pentru producătorii de dispozitive și comercianții cu amănuntul, deci este relativ ridicată în acest clasament de priorități.

Se așteaptă să fie 75 de miliarde de dispozitive conectate până în 2020, ceea ce înseamnă că vor exista zece ori mai multe dispozitive capabile să vorbească unul cu celălalt, deoarece vor exista oameni de pe planetă! Implicațiile sunt uriașe și foarte variate. Toate aceste schimburi de date vor transforma modul în care ne trăim viețile.

Articolul nostru care acoperă oportunitățile și exemplele de aplicații de marketing ale Internetului obiectelor are acest rezumat util al aplicațiilor alternative:

 


8. Search Engine Optimization (SEO sau căutarea organică)

Tehnologiile de marketing SEO vor fi deosebit de importante în 2017, cu anunțurile recente ale Google privind indicele mobil și AMP. Am observat o creștere puternică a traficului smartphone AMP din septembrie 2016, când Google a lansat AMP-uri în afara Google News. AMP sunt direcționate către editori, însă ar trebui să fie luate în considerare de către companiile cu un blog activ, de asemenea, în opinia mea.

Am acoperit aceste anunțuri și îmbunătățiri în celelalte posturi de alertă ale noastre:

    Modul în care indexul Google numai pentru dispozitive mobile va schimba căutarea în 2017
    Google să înceapă să penalizeze site-urile care utilizează ferestrele pop-up
    Opriți totul și implementați paginile AMP

 

9. Gadget-uri (tehnologii wearable)

Articolele Smart sunt unul dintre cele mai fierbinți produse consumabile (de exemplu, Apple Watch, trackers de activitate, realitate augmentată)


10. Marketing plătit pentru căutare

Google AdWords este cea mai importantă formă de plată pe clic și aici Google își urmărește strategia "Mobil-prima" prin construirea acestor funcții.


11. PR on-line (inclusiv campanii de influență)

Publicitatea PR online este legată în mod inextricabil de marketingul de conținut, de SEO și de mass-media socială sau ar trebui să fie. Dar acest lucru nu are un rating de top, deoarece celelalte sunt importante.


12. Comunitățile

Acestea sunt nișă de marcă sau comunități verticale.


13. Publicitatea pe afișaj

Acestea includ bannere pentru editori, rețele de anunțuri, rețele sociale, inclusiv retargeting și programare.


14. Parteneriate, inclusiv afiliate și co-marketing

Un aspect neglijat al marketingului digital, probabil nerezolvator nesecat.


Alte tendințe

Aceasta este o categorie interesantă, deoarece cititorii ne pot spune ce lipsește. Sugestiile de aici includ:

    Bazat pe marketingul bazat pe conturi (ABM) - relevant pentru marketerii B2B care vizează conturile mari, avem un nou ghid în setul nostru de instrumente B2B la începutul anului nou.
    Digital OOH (Out-of-home) - Un surprinzător pentru tehnica numărul unu
    Angajarea angajaților și feedback-ul - interesant pentru a vedea perspectiva de marketing intern - din nou surprinzător pentru a vedea ca principalul punct de creștere
    Învățarea în mașină - așa cum am menționat în partea de sus a articolului
    Omnichannel și atribuirea pe mai multe canale - amândouă bune pentru a ne reaminti că modul în care aceste canale colaborează pentru a se susține reciproc, adesea cel mai important - motivul pentru care mulți membri caută sfaturi privind o strategie integrată de marketing

 

Sursa: http://www.smartinsights.com/managing-digital-marketing/marketing-innovation/digital-marketing-trends-2016-2017/

Tags:

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii | Creare Web Site Primarie UAT |