Optimizare SEO Botosani vs SEM vs SMO vs SMM: Care dintre cele mai bune este pentru tine

SEO vs SEM vs SMO vs SMM: Care dintre cele mai bune este pentru tine?

InternOptimizare SEO Botosani vs SEM vs SMO vs SMM Care dintre cele mai bune este pentru tineet Marketing poate fi o sarcină descurajantă chiar și pentru cea mai inteligentă persoană tehnologică! Deci, ce face ca unele site-uri sa iasa in evidenta si sa faca bani, in timp ce alte site-uri, uneori chiar mai bine, nu au traficul pe care il merita? Citiți mai departe pentru a afla și dați site-ul dvs. site-ul de stimulare de care are nevoie.

Pentru unii dintre noi, optimizare SEO, SMO, SEM și SMM s-ar putea să fie și mai prost, totuși aceștia sunt termenii care conduc la creșterea traficului și, în final, a banilor. Făcând sub termenul umbrelă al Internet Marketing, acestea sunt câteva acronime pe care trebuie să le cunoașteți și să le înțelegeți înainte de a vă scufunda în experimentarea cu ei. În termenii laicului, aici sunt două moduri de a genera trafic , unul este prin căutarea organică (SEO), iar celălalt este prin căutarea plătită (SEM). Deci, în bătălia de optimizare SEO vs SEM, care câștigă? Traficul provenit din SEO este aproape întotdeauna gratuit, în timp ce traficul care vine de la SEM nu este! Dar înainte de a ajunge în nitty-pietriș de Organic vs plătit , lucru ideal este de a înțelege mai întâi optimizarea SEO și SEM, împreună cu SMO și SMM. Vedeti si articolu Optimizare SEO Botosani

Optimizare SEO, SMO, SEM și SMM: Ce înseamnă de fapt acronimele?

SEO ( Search Engine Optimization)

 Se ocupă de clasarea unui site web pe o pagină de rezultate a motorului de căutare (SERP). Tehnica SEO este de a îmbunătăți clasamentul motorului de căutare al unui site web, de a-i oferi o vizibilitate mai mare și, prin urmare, mai mult trafic. Tehnica implică optimizarea site-ului, adăugarea de cuvinte cheie în titlu, etichete Meta, conținut și descriere Meta, actualizarea frecventă a unui site web și creșterea vitezei cu care se încarcă pe un desktop și pe un dispozitiv mobil. prezenta prin schimb de link pe alate site-uri de calitate.

 

Aceasta înseamnă că dacă site-ul dvs. Web este optimizat în funcție de tehnicile SEO, șansele ca site-ul dvs. să apară în prima și a doua poziție în SERP pentru interogările legate de munca dvs. este foarte mare!

Diferitele tehnici SEO pe care le puteți utiliza pentru a optimiza site-ul dvs. sunt după cum urmează

La optimizarea paginilor: Primul lucru pe care îl puteți face pe o pagină web este să-l optimizați pentru cuvinte cheie. De exemplu, puteți include un anumit cuvânt cheie cu un raport de densitate de 2-3% în pagina dvs. web, puteți utiliza acel cuvânt cheie în numele fișierului, titlul paginii, descrierea Meta, împreună cu utilizarea cuvântului cheie în titlul paginii.

Off Optimization Page: Acest tip de optimizare se poate face prin obținerea de backlink de pe alte site-uri relevante. De exemplu, puteți să vă optimizați pagina căutând backlink-uri dintr-o singură cale de pe site-urile cu un clasament superior și să vă asigurați că linkul include cuvântul dvs. cheie în textul de ancorare. Acest lucru ar aduce nu numai backlink de calitate, ci și șanse de clasificare superioară.

Tehnica Black Hat SEO: Această tehnică folosește strategii care se clasifică mai bine, totuși, după cum sugerează și numele acestor tehnici sunt neetice și nu sunt apreciate de motoarele de căutare populare. Tehnicile SEO Black Hat includ folosirea regulamentelor motorului de căutare, oferirea unei experiențe nefavorabile a utilizatorului și prezentarea conținutului într-un mod atât de vizibil. Aceste tehnici funcționează la început, dar site-urile au tendința de a le interzice. Deci, este mai bine să le îndepărtați complet de ele. Optimizare SEO Botosani.

White Hat tehnici SEO: Opusul exact al tehnicii Black Hat SEO este tehnica White Hat SEO, deoarece este etică și respectă toate regulile pe care Google le stabilește din când în când pentru Search Engine Optimization. Această tehnică care implică optimizarea site-urilor web în conformitate cu regulile stabilite, cum ar fi realizarea site-ului ținând în evidență experiența utilizatorilor, creșterea vitezei de încărcare a site-urilor web prin eliminarea anunțurilor inutile și realizarea reacției paginilor web, împreună cu alte linii directoare. Această tehnică necesită timp, dar are beneficii mult mai mari decât tehnica Black Hat SEO va avea vreodată.

SMO (Social Media Optimization)

Aceasta înseamnă dezvoltarea de profiluri pe rețelele de social media cu privire la afacerea / site-ul dvs., astfel încât membrii rețelei respective să poată vizualiza și distribui profilul dvs. / pagina altor persoane. De exemplu, aveți un blog, cea mai bună modalitate de ao promova este crearea unui profil Facebook, Twitter, Instagram și LinkedIn și schimbul de informații relevante cu persoane care ar putea fi interesate de munca dvs. Acest lucru poate funcționa ca o poartă de acces pentru a achiziționa un public mare și pentru a genera trafic pe site-ul dvs. fără a cheltui un ban. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți canalul social media potrivit pentru afacerea / site-ul dvs. și să urmați câteva seturi bune de linii directoare pentru a promova acest lucru.

SEM (Search Engine Marketing)

În strânsă legătură cu SEO, SEM poate fi pur și simplu definită ca folosindu-se trafic de motor de căutare plătit pentru a obține vizibilitate. Rezultatele plătite tind să apară în partea din dreapta sus a rezultatelor căutării "organice". Cele mai mari platforme pentru utilizarea SEM sunt Google, AdWords, Yahoo !, Microsoft adCenter și Search Marketing.

SEM are o mulțime de caracteristici și instrumente care au fost dezvoltate de creatorii de platforme de anunțuri pentru webmasteri. Dacă doriți să intrați în câmpul de trafic plătit, trebuie să țineți cont de toate cuvintele cheie asociate cu acesta, cum ar fi locația geografică, rata de clic (CTR), costul pe clic (CPC), copia anunțurilor și poate alți factori. Optimizare SEO Botosani.

PPC, sau plătiți pe clic , este una dintre tehnicile majore ale SEM de a conduce vehicule în trafic. Când este lansată o campanie PPC, nu trebuie să așteptați zile pentru a vedea rezultatele, deoarece acestea se întâmplă aproape imediat. Atunci când SEO vs SEM sunt comparate, cu SEO sunteți la mila algoritmilor motorului de căutare și actualizări, PPC, o caracteristică a SEM vă oferă mai mult control.  Funcționează rapid și aduce o mulțime de trafic care nu numai că sporește vizibilitatea, ci vă permite să vă personalizați anunțurile în funcție de locația geografică, ora din zi și bugetul dvs. Cu toate acestea, poate fi riscant, dacă nu este utilizat într-un mod optim și fără a ține cont de un plan pe termen scurt și lung, pentru că în momentul în care vă opriți campania PPC, este posibil să nu obțineți cât mai multe hituri.

SMM (Social Media Marketing)

Aceasta înseamnă promovarea unui canal prin intermediul canalelor media sociale. Acesta vă oferă șansa de a vă conecta la o comunitate media uriașă, disponibilă pe mai multe canale. Tind să includă și "căutarea socială plătită" sau publicitatea plătită pe canalele media sociale. Deși căutarea socială plătită este similară cu SEM, ea adaugă tendința de comportament în ecuația căutării. Cu toate acestea, cea mai mare parte a publicității este aceeași cu cea a SEM, unde un agent de publicitate plătește numai atunci când un utilizator face clic pe anunțul său.

Un conținut de SEO vs SEM vs SMO vs SMM

SEO SEM SUNTEM SMM Trafic Organic Plătit Organic Plătit Beneficii Termen lung Termen scurt Termen lung Termen scurt Optimizarea prin Schimbul de informații relevante Cuvinte cheie și pagini web optimizate Apelul vizual și informații relevante Publicitate atrăgătoare din punct de vedere vizual platforme Facebook. Twitter, LinkedIn, Instagram, Snapchat Google, Bing, Yahoo! și alte motoare de căutare Google, Bing, Yahoo! și alte motoare de căutare Facebook. Twitter, LinkedIn, Instagram, Snapchat

SEO VS SEM

Acum că știți ce înseamnă termenii SEO și SEM, împreună cu diferitele tehnici care intră sub ea. Rezultatul luptei SEO vs SEM este destul de simplu.

  • SEO tinde să dea rezultate pozitive calitative și clasamente mai mari, dar poate dura ani. SEM, pe de altă parte, este rapidă și are tendința de a vă oferi rezultate instantanee, cum ar fi o mulțime de hit-uri într-o perioadă foarte scurtă de timp.
  • SEO vs SEM poate fi explicat simplu. SEO este echitatea, în care adăugați ceva la fiecare câteva zile și obțineți rezultate mai târziu, SEM, pe de altă parte, este rezultatul instant pentru fiecare rupie petrecută. Pe măsură ce rupii se opresc, tot așa beneficiază.

În lupta pe termen scurt a SEO vs SEM - SEM iese câștigătorul evident.

În bătălia pe termen lung a SEO vs SEM - SEO câștigă mâinile în jos.

În mod similar, trebuie să vedem SMO vs SMM, ar fi la fel de asemănători cu SEO vs. SEM.Revenind la aceleași rezultate.

Deci unde ar trebui investiția dvs. să meargă? Organic (SEO, SMO) sau plătit (SEM, SMM)?

Răspunsul simplu este - atât ! Nu rămâne nici un SEO vs SEM atunci când veniți la afaceri.Acestea sunt toate două părți ale aceleiași monede, una necesită timp și efort, cealaltă necesită bani. Altele decât Black Hat SEO, toate tehnicile de mai sus sunt necesare dacă doriți să obțineți poziții superioare în SERP, mai multă vizibilitate și mai mult trafic. Cu toate acestea, factorul decisiv în ceea ce privește funcționarea campaniei dvs. sau nu se bazează pe utilizarea tuturor acestor tehnici, ci pe cât de eficient le folosiți. Acest lucru necesită o campanie de afaceri dedicată fierului. Optimizare SEO Botosani.

Cea mai bună modalitate de a face cea mai bună campanie pentru afacerea / site-ul dvs. Web este de a păstra următoarele lucruri în minte

bugetul tău

Primul lucru, pentru început, este să vă cunoașteți bugetul sau cât de mult sunteți dispus să cheltuiți. Dacă sunteți o afacere mică, este posibil să nu doriți să vă pierdeți banii pe campanii inutile care nu dau rezultate. Scăparea banilor pe campanii fără a le înțelege cu adevărat, vă va costa mai mult decât doriți să cheltuiți. Deci, obțineți un management financiar în plan. Înțelegeți piața, tehnicile care ar funcționa cel mai bine pentru nișă, înțelegeți diferențele dintre SEO și SEM și apoi continuați să planificați o campanie.

Planul pe termen scurt și lung

Odată ce acest lucru este în vigoare, trebuie să decideți ce planuri aveți. Dacă tocmai ați început, înțelegeți rezultatul SEO vs SEM, doriți vizibilitate cel mai bun pariu este să investiți în strategiile SEM. Puteți să vă utilizați bugetul pentru anunțurile plătite, să testați funcțiile noi pe care le-ați implementat, să vedeți și să analizați comportamentul consumatorilor căutând cuvinte cheie care se potrivesc îndeaproape cu site-ul dvs. web. Atunci ar trebui să începeți să vă investiți timpul în traficul ecologic. Deoarece traficul ecologic se bazează pe cuvinte cheie, optimizare și comportamentul utilizatorilor, puteți utiliza analiza din campanii SEM pentru ao implementa pentru a face site-ul dvs. SEO prietenos .

Calitate și cantitate pentru optimizare SEO Botosani

Un alt lucru important care trebuie păstrat în minte este linia subtilă dintre cantitate și calitate. Unii ar putea dori să rămână cu SEO în lupta SEO vs SEM, în timp ce unii ar merge cu SEM.Comisionul plătit este mai mare în ceea ce privește numărul de utilizatori care vor vizita site-ul dvs. Cu toate acestea, nu există nicio promisiune de calitate și nici o garanție că odată ce ați încheiat campania, beneficiile acesteia nu se vor termina. Mai des decât nu, vor.

Accesați concurența pe piață

Dacă sunteți de genul în care nu credeți că SEO vs SEM este chiar un lucru și pot exista simultan, trebuie să înțelegeți apoi tehnicile de marketing ale concurenților dvs. Cel mai bun pariu este cercetarea. Aflați ce cheltuiesc concurenții dvs., cuvintele cheie pe care le folosesc, tipurile de tehnici pe care le folosesc. Aflați concursul SERP prin Planificatorul de cuvinte cheie Google și aflați cuvintele cheie care se potrivesc cel mai bine scopului dvs. Deoarece PPC se bazează mai degrabă pe oferte decât pe cuvinte cheie, trebuie să aflați cât sunteți dispuși să plătiți pentru un singur clic de cuvinte cheie. Acest lucru vă va ajuta să canalizați bugetul într-o manieră care nu este doar eficientă, dar nu arde o gaură în buzunar.

Ocheste și trageti: A / B Testați-vă campaniile

După ce am spus totul, adevărul este că nu există un răspuns clar la ceea ce funcționează. Întrebarea SEO vs SEM vă poate face să vă deranjeze. Nimeni, cu excepția faptului că poți clarifica asta. Este un hit și încercați metoda. Nimeni, cu excepția faptului că puteți răspunde la asta. Lansați o campanie, se descurcă bine. Fă-o din nou. Dacă o campanie nu reușește, eliminați-o sau remodificați-o pentru a se potrivi scopului dvs. În final, este vorba despre optimizarea site-ului dvs. web pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului , astfel încât să se situeze mai sus pe pagina cu rezultatele căutării, împreună cu adăugarea de funcții care nu vă interzic și implementarea pluginurilor care vă dau cel mai bun bang pentru banii dvs.! Optimizare SEO Botosani.

Atât de ușor ar suna, știm că nu este. Generarea unui trafic ecologic și de calitate necesită timp, creativitate și răbdare. În timp ce generarea de trafic cu cantitate plătită necesită bani. Cu toate acestea, această sarcină descurajantă poate fi mai ușoară dacă construiți site-ul dvs. de la zero și apoi adăugați campanii care sunt bine cercetate. Utilizatorii care pot codifica, au oricum ușor. Dar utilizatorii care nu se pot baza pe un software de web design numit TemplateToaster. Software-ul permite utilizatorilor să-și construiască propriile site-uri web și le oferă opțiuni de a alege din mai multe teme care sunt SEO prietenoase, oferind compatibilitate completă cu toate tehnicile de marketing.

Tags: